Menüü 14-18.okt.2013
Autor Sirje Oeselg kuupäev 8. okt. 2013
UNGARI TEEMAPÄEVAD | Kalendrinädal | 41 |
Esmaspäev 14.10 | ||
Viineriguljash | 150 | g |
Tatar | 150 | g |
Kaalikasalat | 80 | g |
Puuvili | 200 | g |
Leib, sepik | 60 | g |
Teisipäev 15,10 | ||
Kala-kartulisupp hapukoorega | 250 / 10 | g |
Kirsisupp vahukoorega | 120 / 30 | g |
Aedvili | 100 | g |
Leib, sepik | 60 | g |
Kolmapäev 16.10 | ||
Pörtkölt sealiha ja letshoga | 150 | g |
Keeduriis | 150 | g |
Kapsa-porgandisalat | 80 | g |
Puuvili | 100 | g |
Leib, sepik | 60 | g |
Neljapäev 17.10 | ||
Guljashisupp paprikaga | 250 | g |
Kõrvitsakreem piimaga | 100/100 | g |
Aedvili | 100 | g |
Leib, sepik | 60 | g |
Reede 18.10 | ||
Ungaripärane kanaroog | 150 | g |
Keedetud kartulid | 150 | g |
Toorsalat | 80 | g |
Puuvili | 100 | g |
Leib, sepik | 60 | g |
Koolipiima pakume iga päev! |
Kommentaarid