Menüü 25-28.02.2014
Autor Sirje Oeselg kuupäev 19. veebr. 2014
Esmaspäev 24.02 Iseseisvuspäev | ||
Teisipäev 25.02 | ||
Minestrone-supp kalkunilihaga, hapukoor | 250 / 10 | g |
Jogurt ananassi ja marjadega | 130 / 50 | g |
Juurvili | 100 | g |
Leib, sepik | 60 | g |
Kolmapäev 26.02 | ||
Värske kapsas sealihaga | 150 | g |
Keedukartul | 150 | g |
Tükeldatud köögivili | 80 | g |
Puuvili | 100 | g |
Kakao | 200 | g |
Leib, sepik | 60 | g |
Neljapäev 27.02 | ||
Kalaseljanka, hapukoor | 250 / 10 | g |
Pannkook keedisega | 60 / 40 | g |
Juurvili | 100 | g |
Leib, sepik | 60 | g |
Reede 28.02 | ||
Pasta carbonara – koorene singi-pastaroog suitsulihaga | 300 | g |
Porgandisalat seesami -seemnetega | 80 | g |
Puuvili | 100 | g |
Soe mahlajook | 200 | g |
Leib, sepik | 60 | |
Koolipiima pakume iga päev! |
Kommentaarid