Menüü 25-28.02.2014
Autor Sirje Oeselg kuupäev 19. veebr. 2014
| Esmaspäev 24.02 Iseseisvuspäev | ||
| Teisipäev 25.02 | ||
| Minestrone-supp kalkunilihaga, hapukoor | 250 / 10 | g |
| Jogurt ananassi ja marjadega | 130 / 50 | g |
| Juurvili | 100 | g |
| Leib, sepik | 60 | g |
| Kolmapäev 26.02 | ||
| Värske kapsas sealihaga | 150 | g |
| Keedukartul | 150 | g |
| Tükeldatud köögivili | 80 | g |
| Puuvili | 100 | g |
| Kakao | 200 | g |
| Leib, sepik | 60 | g |
| Neljapäev 27.02 | ||
| Kalaseljanka, hapukoor | 250 / 10 | g |
| Pannkook keedisega | 60 / 40 | g |
| Juurvili | 100 | g |
| Leib, sepik | 60 | g |
| Reede 28.02 | ||
| Pasta carbonara – koorene singi-pastaroog suitsulihaga | 300 | g |
| Porgandisalat seesami -seemnetega | 80 | g |
| Puuvili | 100 | g |
| Soe mahlajook | 200 | g |
| Leib, sepik | 60 | |
| Koolipiima pakume iga päev! | ||




Kommentaarid