Menüü 05-09.05.2014
Autor Sirje Oeselg kuupäev 24. apr. 2014
| ITAALIA TEEMAPÄEVAD | ||
| Esmaspäev 5.05 | ||
| Kanakaste tomati ja spinatiga | 150 | g |
| Pastalipsud, ürdiriis | 150 | g |
| Jääsalat tomatiga, porgandi-rosinasalat | 80 | g |
| Puuvili | 100 | g |
| Mahlajook | 200 | g |
| Leib, sepik | 60 | g |
| Teisipäev 6.05 | ||
| Selge kalasupp riisi ja munaga | 250 | g |
| Itaaliapärane kohupiima-marjakook | 100 | g |
| Juurvili | 100 | g |
| Leib, sepik | 60 | g |
| Kolmapäev 7.05 | ||
| Ahjusealiha itaalipärases kastmes | 160 | g |
| Pennemakaronid, keedetud kartulid | 150 | g |
| Hiina kapsa ja maisi-paprika salat, valge redise-apelsini-salat | 80 | g |
| Tee | 200 | g |
| Leib, sepik | 60 | g |
| Neljapäev 8.05 | ||
| Minestronesupp peekoniga, hapukoor | 250 / 10 | g |
| Puuviljasalat mündimaitselise vahukoore-toorjuustu kastmega | 100 / 30 | g |
| Juurvili | 100 | g |
| Leib, sepik | 60 | g |
| Reede 9.05 | ||
| Spagetid hakkilha ja juustuga | 250 | g |
| Roheline salat jogurtikastmega, porgandi-apelsinisalat | 80 | g |
| Puuvili | 100 | g |
| Mahlajook | 200 | g |
| Leib, sepik | 60 | g |




Kommentaarid