Menüü 05-09.05.2014
Autor Sirje Oeselg kuupäev 24. apr. 2014
ITAALIA TEEMAPÄEVAD | ||
Esmaspäev 5.05 | ||
Kanakaste tomati ja spinatiga | 150 | g |
Pastalipsud, ürdiriis | 150 | g |
Jääsalat tomatiga, porgandi-rosinasalat | 80 | g |
Puuvili | 100 | g |
Mahlajook | 200 | g |
Leib, sepik | 60 | g |
Teisipäev 6.05 | ||
Selge kalasupp riisi ja munaga | 250 | g |
Itaaliapärane kohupiima-marjakook | 100 | g |
Juurvili | 100 | g |
Leib, sepik | 60 | g |
Kolmapäev 7.05 | ||
Ahjusealiha itaalipärases kastmes | 160 | g |
Pennemakaronid, keedetud kartulid | 150 | g |
Hiina kapsa ja maisi-paprika salat, valge redise-apelsini-salat | 80 | g |
Tee | 200 | g |
Leib, sepik | 60 | g |
Neljapäev 8.05 | ||
Minestronesupp peekoniga, hapukoor | 250 / 10 | g |
Puuviljasalat mündimaitselise vahukoore-toorjuustu kastmega | 100 / 30 | g |
Juurvili | 100 | g |
Leib, sepik | 60 | g |
Reede 9.05 | ||
Spagetid hakkilha ja juustuga | 250 | g |
Roheline salat jogurtikastmega, porgandi-apelsinisalat | 80 | g |
Puuvili | 100 | g |
Mahlajook | 200 | g |
Leib, sepik | 60 | g |
Kommentaarid