Menüü 24-28.jaanuar
Autor Sirje Oeselg kuupäev 20. jaan. 2011
Esmaspäev
Ahjuviinerid/kaste/Makaronid 70/75/150
Kapsa-hapukurgi-tomatisalat 70 gr
Mahlajook 200g
Leib,sai 50/30
Teisipäev
Minestrone supp 250g
Maisihelbed jogurtiga 30/150 g
Juurvili,leib,sai 50/50/30
Kolmapäev
Sealiha-maksakaste ,keedukartulid 150/150 g
Toorsalat ja puuvili 70/50 gr
leib,sai 50/30 g
Neljapäev
Lõhesupp koorega 250/20
Muffinikook/mahlajook 50/200 g
Juurvili,leib,sai 50/50/30 gr
Reede
Pilaff sealihaga ja koorekastmega 300 g
Joogijogurt 200 gr
Toorsalat 70 gr
Leib,sai 50/30 g
Koolipiima pakume igapäevaselt.
Head isu soovides.
Fazer Food Services As
Kommentaarid