Menüü 18-22.02.2013
Autor Sirje Oeselg kuupäev 14. veebr. 2013
EESTI TOIDU PÄEVAD | ||
Esmaspäev 18.02 | ||
Sealiha aedviljadega | 60 / 60 | g |
Keedetud kartulid | 150 | g |
Jogurt | 200 | g |
Puuvili | 50 | g |
Leib, sepik | 60 | g |
Teisipäev 19.02 | ||
Tänapäevane talgusupp, hapukoor | 250 / 10 | g |
Mannakreem, piim | 100 / 100 | g |
Juurvili | 100 | g |
Leib, sepik | 60 | g |
Kolmapäev 20.02 | ||
Mulgi puder suitsulihaga, hapukoor | 250 / 30 | g |
Kaalika-porgandisalat | 80 | g |
Puuvili | 100 | g |
Tee | 200 | g |
Leib, sepik | 60 | g |
Neljapäev 21.02 | ||
Kartuli-klimbisupp sealihaga | 250 | g |
Piimakissell keedisega | 180/20 | g |
Juurvili | 100 | g |
Leib, sepik | 60 | g |
Reede 22.02 | ||
Praetud räimefilee /koorekaste | 120 | g |
Keedetud kartulid | 150 | g |
Viilutatud kurk | 80 | g |
Puuvili | 100 | g |
Leib, sepik | 60 | g |
Koolipiima pakume iga päev! |
Kommentaarid