Menüü 17-21.okt.ITAALIA
Autor Sirje Oeselg kuupäev 10. okt. 2011
ITAALIA PÄEVAD | ||
Esmaspäev 17.10 | ||
Bolognesekaste | 150 | g |
Pasta | 150 | g |
Tükeldatud tomat | 70 | g |
Joogijogurt | 200 | g |
Leib, sepik | 30 / 20 | g |
Teisipäev 18.10 | ||
Veneetsia singisupp | 250 | g |
Puuviljasalat | 150 / 30 | g |
Juurvili | 50 | g |
Mahlajook | 200 | g |
Leib, sepik | 30 / 20 | g |
Kolmapäev 19.10 | ||
Carbonarakaste-kartul | 150/150 | g |
Toorsalat | 70 | g |
Puuvili | 50 | g |
Tee suhkruga | 200 | g |
Leib, sepik | 30 / 20 | g |
Neljapäev 20.10 | ||
Minestronesupp A´La Casalinga | 250 / 20 | g |
Rosinasupp vahukoorega | 150 / 30g | g |
Juurvili | 50 | g |
Leib, sepik | 30 / 20 | g |
Reede 21.10 | ||
Broileri-tomatikaste | 150 | g |
Riis | 150 | g |
Toorsalat | 70 | g |
Puuvili | 50 | g |
Leib, sepik | 30 / 20 | g |
Kommentaarid