Sirje Oeselg | 19. veebr. 2013
Esmaspäev 25.02 Frikadellikaste 150 g Keedukartulid 150 g Peedisalat 80 g Tee 200 g Leib, sepik 60 g Teisipäev 26.02 Kalaseljanka, hapukoor 250 g Puuviljasupp, vahukoor 150 / 20 g Juurvili 100 g Leib, sepik 60 g Kolmapäev 27.02 Kanalihakaste köögiviljadega 150 g Keeduriis 150 g Jogurt 80 g Puuvili 100 g Leib, sepik 60 […]
Category: Koolitoit |
Menüü 25-28.02.2013 kommenteerimine on välja lülitatud
Sildid:
Sirje Oeselg | 14. veebr. 2013
EESTI TOIDU PÄEVAD Esmaspäev 18.02 Sealiha aedviljadega 60 / 60 g Keedetud kartulid 150 g Jogurt 200 g Puuvili 50 g Leib, sepik 60 g Teisipäev 19.02 Tänapäevane talgusupp, hapukoor 250 / 10 g Mannakreem, piim 100 / 100 g Juurvili 100 g Leib, sepik 60 g Kolmapäev 20.02 Mulgi puder suitsulihaga, hapukoor 250 / […]
Category: Koolitoit |
Menüü 18-22.02.2013 kommenteerimine on välja lülitatud
Sildid:
Sirje Oeselg | 6. veebr. 2013
Esmaspäev 11.02 Riisiroog kanaliha ja köögiviljadega 300 g Koorekaste 50 g Magus kõrvits 80 g Kakao 200 g Leib, sepik 60 g Teisipäev 12.02 Oasupp suitsulihaga 250 g Vastlakukkel 60 g Juurvili 100 g Leib, sepik 60 g Kolmapäev 13.02 Asuu 150 g Keedukartulid 150 g Kapsasalat tilliga 80 g Puuvili 100 g Leib, sepik […]
Category: Koolitoit |
Menüü 11-15.02.2013 kommenteerimine on välja lülitatud
Sildid: