Sirje Oeselg | 26. veebr. 2014
Esmaspäev 3.03 Tomatine kanaliharisotto 250 g Kurgi-jogurtikaste 50 g Kapsasalat redisega 80 g Soe mahlajook 200 g Leib, sepik 60 g Teisipäev 4.03 Vastlapäev Hernesupp suitsulihaga 250 g Vastlakukkel 55 g Aedvili 100 g Tee 200 g Leib, sepik 60 g Kolmapäev 5.03 Hakkpihv, kodujuustukaste 80 / 50 g Keedetud kartulid, tatar 150 g Porgandi/kapsasalat […]
Category: Koolitoit |
Menuu 03.03-07.03.2014 kommenteerimine on välja lülitatud
Sildid:
Sirje Oeselg | 19. veebr. 2014
Esmaspäev 24.02 Iseseisvuspäev Teisipäev 25.02 Minestrone-supp kalkunilihaga, hapukoor 250 / 10 g Jogurt ananassi ja marjadega 130 / 50 g Juurvili 100 g Leib, sepik 60 g Kolmapäev 26.02 Värske kapsas sealihaga 150 g Keedukartul 150 g Tükeldatud köögivili 80 g Puuvili 100 g Kakao 200 g Leib, sepik 60 g Neljapäev 27.02 Kalaseljanka, […]
Category: Koolitoit |
Menüü 25-28.02.2014 kommenteerimine on välja lülitatud
Sildid:
Sirje Oeselg | 12. veebr. 2014
Esmaspäev 17.02 Bolognese kaste 150 g Pennemakaronid, tatar 150 g Kapsas jääsalati ja redisega 80 g Puuvili 100 g Tee 200 g Leib, sepik 60 g Teisipäev 18.02 Kartuli-klimbisupp sealihaga 250 g Leivavaht piimaga 100/100 g Juurvili 100 g Leib, sepik 60 g Kolmapäev 19.02 Ahjulõhe, koorekaste 50 / 50 g Keedetud kartulid, riis […]
Category: Koolitoit |
Menüü 17-21.02.2014 kommenteerimine on välja lülitatud
Sildid: