EESTI TOIDU PÄEVAD |
|
|
|
|
|
Esmaspäev 18.02 |
|
|
Sealiha aedviljadega |
60 / 60 |
g |
Keedetud kartulid |
150 |
g |
Jogurt |
200 |
g |
Puuvili |
50 |
g |
Leib, sepik |
60 |
g |
|
|
|
Teisipäev 19.02 |
|
|
Tänapäevane talgusupp, hapukoor |
250 / 10 |
g |
Mannakreem, piim |
100 / 100 |
g |
Juurvili |
100 |
g |
Leib, sepik |
60 |
g |
|
|
|
Kolmapäev 20.02 |
|
|
Mulgi puder suitsulihaga, hapukoor |
250 / 30 |
g |
Kaalika-porgandisalat |
80 |
g |
Puuvili |
100 |
g |
Tee |
200 |
g |
Leib, sepik |
60 |
g |
|
|
|
Neljapäev 21.02 |
|
|
Kartuli-klimbisupp sealihaga |
250 |
g |
Piimakissell keedisega |
180/20 |
g |
Juurvili |
100 |
g |
Leib, sepik |
60 |
g |
|
|
|
Reede 22.02 |
|
|
Praetud räimefilee /koorekaste |
120 |
g |
Keedetud kartulid |
150 |
g |
Viilutatud kurk |
80 |
g |
Puuvili |
100 |
g |
Leib, sepik |
60 |
g |
|
|
|
Koolipiima pakume iga päev! |