| EESTI TOIDU PÄEVAD | ||
| Esmaspäev 18.02 | ||
| Sealiha aedviljadega | 60 / 60 | g |
| Keedetud kartulid | 150 | g |
| Jogurt | 200 | g |
| Puuvili | 50 | g |
| Leib, sepik | 60 | g |
| Teisipäev 19.02 | ||
| Tänapäevane talgusupp, hapukoor | 250 / 10 | g |
| Mannakreem, piim | 100 / 100 | g |
| Juurvili | 100 | g |
| Leib, sepik | 60 | g |
| Kolmapäev 20.02 | ||
| Mulgi puder suitsulihaga, hapukoor | 250 / 30 | g |
| Kaalika-porgandisalat | 80 | g |
| Puuvili | 100 | g |
| Tee | 200 | g |
| Leib, sepik | 60 | g |
| Neljapäev 21.02 | ||
| Kartuli-klimbisupp sealihaga | 250 | g |
| Piimakissell keedisega | 180/20 | g |
| Juurvili | 100 | g |
| Leib, sepik | 60 | g |
| Reede 22.02 | ||
| Praetud räimefilee /koorekaste | 120 | g |
| Keedetud kartulid | 150 | g |
| Viilutatud kurk | 80 | g |
| Puuvili | 100 | g |
| Leib, sepik | 60 | g |
| Koolipiima pakume iga päev! | ||