ITAALIA TEEMAPÄEVAD |
|
|
Esmaspäev 5.05 |
|
|
Kanakaste tomati ja spinatiga |
150 |
g |
Pastalipsud, ürdiriis |
150 |
g |
Jääsalat tomatiga, porgandi-rosinasalat |
80 |
g |
Puuvili |
100 |
g |
Mahlajook |
200 |
g |
Leib, sepik |
60 |
g |
|
|
|
Teisipäev 6.05 |
|
|
Selge kalasupp riisi ja munaga |
250 |
g |
Itaaliapärane kohupiima-marjakook |
100 |
g |
Juurvili |
100 |
g |
Leib, sepik |
60 |
g |
|
|
|
Kolmapäev 7.05 |
|
|
Ahjusealiha itaalipärases kastmes |
160 |
g |
Pennemakaronid, keedetud kartulid |
150 |
g |
Hiina kapsa ja maisi-paprika salat, valge redise-apelsini-salat |
80 |
g |
Tee |
200 |
g |
Leib, sepik |
60 |
g |
|
|
|
Neljapäev 8.05 |
|
|
Minestronesupp peekoniga, hapukoor |
250 / 10 |
g |
Puuviljasalat mündimaitselise vahukoore-toorjuustu kastmega |
100 / 30 |
g |
Juurvili |
100 |
g |
Leib, sepik |
60 |
g |
|
|
|
Reede 9.05 |
|
|
Spagetid hakkilha ja juustuga |
250 |
g |
Roheline salat jogurtikastmega, porgandi-apelsinisalat |
80 |
g |
Puuvili |
100 |
g |
Mahlajook |
200 |
g |
Leib, sepik |
60 |
g |
|
|
|